Bekvämna & vackra stugor

2 BÄDD STUGA

LÄS MER & BOKA HÄR

4 BÄDD STUGA

LÄS MER & BOKA HÄR

6 BÄDD STUGA

LÄS MER & BOKA HÄR

NYINREDDA STUGOR MED SKÖNA SÄNGAR TILL BETYDLIGT LÄGRE PRIS ÄN HOTELL

Från alla våra stugor kan man njuta av den vackra havsutsikten. Alla våra stugor är harmoniskt nymöblerade med sköna sängar.

Vi har trevliga 2, 4 och 6 bädds-stugor med självhushåll. Endast i 6 bädds-stugorna finns dusch och toalett samt fullutrustade kök med spisplatta, mikro, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Allt som kan tänkas behövas finns på plats såsom diskborste, diskmedel och städutrustning. I övriga stugor nyttjar man faciliteterna i de gemensamma servicehusen på området.

I samtliga stugor finns vattenkokare, mikro, städutrustning, täcke och kudde till varje säng. Parkeringsplats finns i anknytning till stugan.

Högsäsong: 1 jun – 31 aug.

Incheckning: Tidigast kl 13.00.Utcheckning:senast kl 12.00

VÅRA STUGOR

2-BÄDDSTUGOR

5 st, ligger centralt vid campingens infart precis vid strandkanten och nära till servicehuset, med utsikt mot Ornefjärden, gamla båthus och marinan. Stugorna innehåller 2 st sköna lyxiga 90 cm resårsängar med en gemensam stoppad sänggavel som sätter guldkant på sängen. Då den ger ett bekvämt ryggstöd när du sitter i sängen och läser. Här finns även fina nattbord och ett köksbord med två korgfåtöljer. I alla stugorna finns det kyl, tv och porslin.

4-BÄDDSTUGOR

5 stk, ligger vackert belägna på höjden av campingområdet med oslagbar utsikt över Ornefjärden. Separat hygienrum.Stugorna innehåller 2 stk sköna lyxiga 80 cm resårsängar med en gemensam stoppad sänggavel som sätter guldkant på sängen. Då den ger ett bekvämt ryggstöd när du sitter i sängen och läser. Här finns även en 1 stk 80 cm översäng, samt en bäddsoffa på 140×190 cm. Utöver detta finns det ett trevligt köksbord med korgstolar.

6-BÄDDSTUGOR

2 stk kompletta små hus, varav ett är belägen på campingen och ett i Grisslehamns centrum (vid Ica). Detta är ett ekonomiskt och trevligt boende för ett större sällskap.

HITTA TILL OSS

Besök oss via vattnet eller landvägen för en riktigt härlig och vacker tid...