EnglishSwedish
EnglishSwedish

HAMNKLUBBEN

RESTURANG HAMNKLUBBEN

FRUKOST, serveras (lågsäsong) endast för beställd tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben

LUNCH, serveras (lågsäsong) tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben mellan kl 11:00 och 14:00.

AFTERNOOON TEA, serveras (lågsäsong) tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben mellan 12:30 och 17:30, måste förbeställas

A LA CARTE, serveras (lågsäsong) tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben mellan kl 14:00 och 22:00.

Hamnklubben är ”The End Up” vilket vi har varit i många generationer ”en legendarisk Grisslehamns-klassiker”. Under högsäsong växlar vi mellan DJ & levande musik från lokala och rikskända artister.

 

FRUKOST

Inled dagen med en riktig bra frukost som är öppen för alla, resortgäster som morgonpigga spontangäster. Oavsett om du har ont om tid eller vill ta det riktigt lugnt med tidning och hela morgonkittet.

Möt doften av nykokat kaffe och en härlig frukostbuffé (högsäsong) eller frukostmeny. Välj mellan alla våra fräscha råvaror och fantastiska tillbehör som vår frukost erbjuder. Självklart erbjuder vi även ett utbud av laktos- & glutenfritt.

Observera att frukost under lågsäsong alltid måste förbeställas!!

Frukosten serveras tisdag-söndag mellan kl. 08:30 - 10:30OKA FRUKOST

Externa gäster 110 kr/person (Bokas)
Resortgäster 99 kr/per person (Förskottsbetalas)

frukost

LUNCH

Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av

stillheten och harmonin som marinan i Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden för att bli båda god och näringsrik. Råvarorna är a högsta kvalitet från vår egna saluhall och grönsaksmarknad. Lunchen är smakfullt och kreativt skapad med inspiration av husmanskost från alla världens hörn. Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt. Härlig salladsbuffé, måltidsdryck, bryggkaffe och en liten efterrätt eller bakverk ingår dessutom.

Lunch serveras tisdag till söndag mellan 11:00-14:00

lunch

AFTERNOON TEA

Avnjut Afternoon Tea i vår trevliga restaurang tillsammans med din familj eller vänner.

Hembakat bröd och bakverk, skagenröra, olika ostar, hemmagjord marmelad och citruscurd är givna tillbehör på fatet. Välj sedan en kopp av ert favorit te eller kaffe som serveras i kannor eller varför inte ett kylt glas champagne till detta.

Serveras tisdag till söndag mellan kl. 12:30-17:30, måste förbeställas.

afternoon tea

MIDDAG - À LA CARTE

En viktig del av en avkopplande upplevelse är riktig god mat. Hos oss är fisken alltid dagsfärsk från vår egen saluhall. Fisken levereras tidig morgon från lokala och externa fiskare. Köttet är ett noga urval från lokala gårdar och de bästa producenter i värden.

Sätt lite guldkant på tillvaron och unna er en vällagad middag från vår meny. Blicka ut genom stora fönster och njut av hamnens skådespel samtidigt som du sätter gaffeln i en grillad köttbit eller perfekt stekt fisk. Passa även på att rådfråga vår kunniga serveringspersonal som gärna tipsar om passande dryck till maten. Hos oss kommer du trivas, så enkelt är det.

À la carte serveras (lågsäsong) tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben från kl 14:00

Pizza serveras (lågsäsong) tisdag till söndag på Restaurang Hamnklubben eller för avhämtning mellan kl 18 och 22.

Från det japanska köket SUSHI CAVIAR serveras under vintern ett urval av rätter.

 

middag