FIRA MED OSS

FÖDELSEDAGAR

Fira dina viktigaste dagar i eget chambre séparée.

Att fira födelsedag på Grisslehamns marina är nästan som att fira hemma. God mat och personlig atmosfär. Välj rum, välj måltider och välj dryck. Bjud in dina gäster och kom sedan hit och umgås. Vi förbereder allt, välkomnar gästerna och ser till att ni har allt ni behöver. Önskar ni avsluta med en tårta istället för en efterrätt ordnar vi självklart det. Du och dina gäster kan slappna av och bara njuta av firandet.

Vill du bjuda in hela släkten för att fira jämn födelsedag som 30-, 40- eller 50-årsmiddag väljer ni kanske att samlas i vår stora lokal på Hamnklubben. Är ni färre än 8 personer som ska ha mat serverad samtidigt beställer ni från vår kvällsmeny på plats. Är ni flera än 8 gäller vår festmeny som ni bokar i förväg.

afternoon tea

DOP/NAMNGIVNING, KONFIRMATION, STUDENTMOTTAGNING & MINNESSTUND

Grisslehamns Marina är lika perfekt för dop, konfirmation, studentmottagning eller minnesstund som för bröllop. Vilken lokal ni väljer är beroende av antal gäster.

 

Baptism,Ceremony,In,Church.,Baptism,Holy,Water,Catholic.
A,Coffin,With,A,Flower,Arrangement,In,A,Morgue

BRÖLLOP & JUBILÉER

Vi vågar påstå att förutsättningarna för det perfekta firandet är bästa tänkbara tack vare platsen, maten och omtänksamma och duktiga personal med känsla för varje liten detalj.

 

Bröllopsdagen är en alldeles speciell dag som blir ett minne för livet. Många har valt att fira den här på marinan i den gamla huvudbyggnaden med rött hus och vita knutar, omgivet av en fantastisk havsutsikt och trädgård.

Vi hjälper er att planera er fest, så att den blir som ni vill ha den. Vigseln kan ni antingen ha i de omgivande vackra kyrkorna och eller på vår fina nybyggda kaj eller varför inte längst ut i havet på vår stora badbrygga. Vi hjälper er hur som att arrangera med vit limousine, häst o vagn eller båt som tar er till och från vigseln.

Ni hyr hela eller delar av Hamnklubbens lokaler med sommarveranda och liten trädgård. Samt kan boka stugor och ställplatser till era gäster och vill ni lyxa till det kan ni ju själva boka in på en svit på Havsbaden.

Vi kan även ordna med blomsterdekorationer eller musikunderhållning.

Kontakta oss för offert eller boka ett färdigs bröllops paket vilket du hittar mer info om här

Wedding,Table,Ready,For,Dinner
Beautiful,Wedding,Couple,Bride,And,Groom,On,Yacht,At,Wedding

Meny & prislista

JUBILÉER OCH HÖGTIDER

Många födelsedagar, julmiddagar och andra högtider har firats på Grisslehamns Marina genom åren. Vi sätter med glädje ihop ett paket och upplägg som passar just ditt firande.