utsökt mat & service i oslagbar miljö

Öppettider restaurangen 1 april då öppnar vi torsdag – lördag 16:00 -01:00 (vid färre gäster 22:00).

Restaurang Babord Hamnkrog gör grund för sitt namn, med sitt fantastiska läge på kajen på Grisslehamns Marina.

Restaurangen är fantastisk inredd av Tone Oppenstam i en gedigen saluhalls miljö med handsnickrade utsmyckningar, marmorerad bardisk och en härlig öppen brasa i mitten av lokalen.

Restaurangens ägs av Tone Bernadotte Oppenstam som är en känd hotell & fastighetsentreprenör från TV samt hennes make entreprenören Niclas Johansson. Menyn har en härlig mix av europeisk & japansk matlagning med en grund i nordiska råvaror.

hamnkrogen-oppettider-liten

NJUT AV MAT FRÅN HELA VÄRLDEN

Vi kan och älskar mat, så varmt välkomna till oss för en stunds inspiration, njutning och avkoppling i matens och dryckens underbara värld.

Babord Hamnkrogs menyn är komponerad av ett urval från de bästa maträtter i flera världskök. Vi kikar alltid nyfiket framåt, ifrågasätter lite bångstyrigt, bryter en och annan regel på vägen då vi kör eran & vår egna manér. Här finns mat & vin för alla plånböcker.

På Babord Hamnkrogs kaj sitter du ostört och kan njuta av kvällssolen.

BildBabordsalu_20211216

SALUHALLEN som är en integrerad del av Babord håller öppet dagligen. Om lokalen är obemannad, kontakta personal i närbutiken

RESTAURANG BABORD

Vårt koncept baseras på DJ spelande barpersonal, där musiken anpassas till våra gästers önskemål – med ett visst förbehåll. Här kan du få förslag på viner & nya drinkar att prova. Efter middagen höjer volymen något och spelar era favoritlåtar!

babord krog

MIDDAG - À LA CARTE

En viktig del av en avkopplande upplevelse är riktig god mat. Hos oss är fisken alltid dagsfärsk från vår egen saluhall. Fisken levereras tidig morgon från lokala och externa fiskare. Köttet är ett noga urval från lokala gårdar och de bästa producenter i värden.

Sätt lite guldkant på tillvaron och unna er en vällagad middag från vår meny. Blicka ut genom stora fönster och njut av hamnens skådespel samtidigt som du sätter gaffeln i en grillad köttbit eller perfekt stekt fisk. Passa även på att rådfråga vår kunniga serveringspersonal som gärna tipsar om passande dryck till maten. Hos oss kommer du trivas, så enkelt är det.

 

middag