Att göra på vår resort i Grisslehamn?

ÄVENTYRSGOLF

Ta med hela familjen på äventyrsgolf. Superkul!

LÄS MER

HYRA BÅT

Hyr båt av oss. Äventyr för hela sällskapet.

LÄS MER

KRYSSNING

Njut av en underbar kryssning i skärgården.

LÄS MER

Grisslehamn och Roslagen är rik på upplevelser. Det finns massor att göra för den som vill aktivera sig. Du ligger tryggt i gästhamnen eller på campingen när du är på utflykt. På vår anläggning finns det en badbrygga/fiskbrygga, grillkåta och bastu. Man kan spela äventyrsgolf och hyra båtar.

 RESORTENS AKTIVITETER/SERVICEERBJUDANDEN

Vi har en stor badbrygga nedanför campingen som garanterat leder dig ut till rent
havsvatten. Man kan hyra bastu som ligger i servicehuset på campingen. Har man tillgång till cykel eller bil finns det flera större stränder att välja mellan i Grisslehamn. Gå in på Roslagsappen (ladda ner från Appstore eller Google Play) för mer information om badplatser.

 EXTERNA AKTIVITETER/SERVICEERBJUDANDEN

På vår vågbrytare/badbrygga befinner sig den klassiska fartyget Svalan som erbjuder
Havs Sightseeing i Grisslehamn. Med lite tur får du se havsörn och säl. Resan betalas
ombord.

Vi hoppas du får några riktiga härliga dagar hos oss!

 Ä V E N T Y R S G O L F 

Äventyrsgolf är en utmärkt familjeaktivitet

Äventyrsgolf hos oss är långt mer än traditionell minigolf. Vår äventyrsgolf har 18 fantasifulla hål med böljande organiska former skapade efter naturens egna svängningar och nivåskillnader. Banans utformning skapar ett intryck av en riktig långgolfbana, men i miniatyr. Hålens olika svårighetsgrader och den häftiga miljön, gör att rundan blir till en upplevelse för alla besökare i olika åldrar.

I Närlivsbutiken får du tillgång till golfklubbor och bollar. Här kan du även köpa en bulle, kaffe, glass eller en läsk att ta med dig till golfrundan. Det finns en lekpark precis bredvid banan.

Hyra båtar via oss

Här kan du även hyra motorbåt för en båttur i Roslagens vackra skärgård och Väddö kanal. Paddel, åror, kapell och flytväst ingår i uthyrningspris. Alla vattenaktiviteter inkluderar en kort instruktion av kunnig lärare och tips på resmål.

              

D A G S K R Y S S N I N G

Vi bjuder på gratis dagskryssning med Eckerö Linjen

När du bokar boende på vår camping eller gästhamn bjuder vi på gratis dagskryssning med Eckerö Linjen. Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen över Ålands hav, från Grisslehamn i Sverige till Eckerö på Åland - båtresan tar endast två timmar per väg. Antal dagliga turer är två på vardagar och tre under helger och högsäsong. Du kan boka dagskryssning fram till en timme före fartygets avgång.

Medan färjan kryssar fram genom vacker skärgårds- och havsmiljö, finns det något för alla åldrar och smaker ombord. Njut av god mat, underhållning och handla förmånligt i taxfreebutiken. Dofter, smycken, väskor och drycker hittar du i deras taxfreebutik. Deras nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du ska åka!

En promenad på däck är nästan obligatorisk, med havsluft och vacker skärgård.

grisslehamn-kryssning1
grisslehamn-kryssning2

Gå in på deras hemsida www.eckerolinjen.se för att läsa mer om deras aktuella erbjudande och underhållning och ta del av viktig resinformation.

B A D A  &  F I S K A

Vår badbrygga leder dig till rent havsvatten

Vår badbrygga är högt uppskattat av våra gäster, här kan du sola och bada i rent havsvatten. Här kan man även passa på att prova fiskelyckan.

På vår vågbrytare befinner sig den klassiska båten Svalan som erbjuder Havs Sightseeing i Grisslehamn med lite tur får du se havsörn och säl.

Bokning sker direkt med ansvarig aktör.

M A R K N A D

Marknad med gamla traditioner – ”Sommartid är loppistid”!

Vår utomhus marknad är varje lördag från 3 juni till 9 september. Loppis på Marinan är en uppskattad gammal tradition som samlar mycket folk. Våra utpräglade handsnickrade marknadsvagnar är utformade i en traditionell stil med tak. Passa på att fynda bland antikviteter och moderna prylar som längtar efter ett nytt hem. Marknadsbord bokas på plats eller via Grisslehamns Närlivs tel: 0175-330 30 anknytning 4.

 

EXTERNA AKTIVITETER

Precis intill oss finns Grisslehamns Motor- & Segelskola dit du kan ansluta dig för en motorbåt- eller segelkurs.

På promenadavstånd (10 minuter) ligger hotell Havsbaden, här kan du köpa dagsbiljetter/behandlingar.

På samma avstånd finns Grisslehamns Tennisklubb & Paddel där du boka en bana.

Runt om oss 10-15 minuters biltur finns det flera fina golfbanor bl.a. Väddö Golfklubb och Hallstavik Golfklubb.

I Hallstavik finns även Hallstaviks Utomhusbad m/vattenrutschbana.

Vandra i Roslagens unika natur och kultur vid Ålands hav.

Många kommer till oss för att vandra på nya Roslagsleden mellan Danderyd och Grisslehamn vid Ålands hav. Roslagsleden etapp 11 mellan Sandviken och Grisslehamn är ledens nyaste, och enligt många den finaste. Vandringen går längs klipphällarna, i kanten mellan skog och hav.

Eller vandra på nya Vikingaleden som är en del av St. Olav Waterway och den första pilgrimsleden i världen som går över vatten. Från Grisslehamn och norrut finns en seglingsbeskrivning "turistfarled 2,2 meters djup", som sträcker sig "kustnära" mellan Grisslehamn och Sundsvall.

Pilgrimsleden löper genom härlig skärgårdsmiljö från Åbo via Åland till Grisslehamn i Roslagen. Från Grisslehamn fortsätter Vikingaleden på land norrut till Gävle där den byter namn till Helgonleden. Om du vill fortsätta ännu längre så sträcker sig vandringsleden ända till Trondheim i Norge.

GRISSLEHAMNS MARINA I ROSLAGSAPPEN

Välkommen till Grisslehamn i Roslagens famn!

Ladda ner Roslagsappen från Appstore eller Google Play och få det mesta av vad Grisslehamn med omnejd har att erbjuda.

Här hittar du allt om sevärdheter, evenemang, restauranger, service samt smultronställen etc.

Roslagsappen är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill maximera din vistelse i Roslagen året om.

Med Roslagen i din ficka Grisslehamn alt 2

Appen är gratis att ladda ner och använda.