EnglishSwedish

Skärdgårdens bästa camping

CAMPING

Vill ni boka en stuga?
Vi har flera storlekar tillhands.

BOKA HÄR

STÄLLPLATS

Vad finns det för faciliteter i vår hamn? Vi har massor!

BOKA HÄR

SÄSONGCAMPING

Vill ni skämma bort er ordentlighet med en helg?

BOKA HÄR

CAMPING

Härlig familjecamping året runt med 12 stugor och 95 camping/ställplatser samt ytterligare några premium ställplatser på marinan. Campingområdet ligger vackert beläget bara hundra meter ifrån marinan. Många av platserna ligger precis vid vattenkanten eller har havsutsikt, andra ligger intill skogens lugn.

Hos oss finns platser med eller utan el samt med eller utan gräs på tomten.

Du kan välja mellan en havsutsikt eller ett lite mer avskilt läge i skogsbrynet. Alla campingplatser är anpassade för CEE kontakter. Eluttaget är på 16A och CEE kontakt finns att köpa i receptionen. Det är möjligt att under vår högsäsong köpa ett tillägg för att boka en specifik camping/ställplats eller stuga.

Om du önskar bo nära servicehus, havet eller bredvid resesällskapet. Vi tar denna tilläggskostnad för att konsekvenserna blir att vi inte fritt kan optimera beläggningen på campingen. Längst ner på hemsidan hittar du alla våra kartor för resorten och specifika platsnummer.

På vår resort finns allt du behöver en närlivsbutik, en skärgårdssaluhall med delikatessbutik, ett bageri samt en hamnkrog. Här finns även en trevlig gästhamn att strosa runt på.

Hos oss kan du vakna upp till ljudet av det skvalpande vattnet eller varför inte vakna upp intill skogens lugn med endast ljudet av fågelsång. På vår camping resort erbjuder vi, året runt, ett stort utbud av olika tomter, oavsett vad du önskar, så kan vi lova dig att det finns en plats för dig.

husbagn-platser2
Husvagn-8

STÄLLPLATS

Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt. Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt. Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt. Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt. Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.

Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.Lorup ipsum text som beskriver något på ett bra sätt.

camping
camping

SÄSONGSCAMPING

Säsongcamping erbjuds endast på ett begränsade antal platser på helårsbasis. Vi har just nu gott om platser för vintersäsong men inga platser för sommarsäsong. Säsongscamping handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten vid Norra Skärgårdens vackraste camping, utan att behöva oroa sig över om det finns lediga platser eller inte.

På vintertid kan vi locka med att bo nära Nordens största spahotell var ni kan ta del av deras spapacket och gemytliga höst & julbords tillställningar på Babord Hamnkrog och Eckeröfärjan. Det kan vara svårt att få plats då vi har större förfrågan en tillgång, men lediga platser läggs ut online.

Välkommen till norra skärgården och Sveriges 10e mest populära ställplatsresort!

Biljetter med Eckerölinjen för hela sällskapet ingår i alla ställplats/campingplatser & stugplatser.

Scroll Up